Utvecklare front end

Är du grym på pingis? Och en stjärna på front end? 

Vi letar efter kunniga, engagerade och kommunikativa front end-utvecklare som vill komplettera våra tvärprofessionella utvecklingsteam på Wipcore. Gillar du dessutom att spela pingis, poker, Nintendo 8 bitars eller helt enkelt eftersöker en bra arbetsplats med grymma och trevliga kollegor så kan vi vara företaget för dig.

Som front end-/gränssnittsutvecklare på Wipcore kommer du att vara med och driva utvecklingen av e-handelslösningar som både är tekniskt avancerade, användarvänliga och affärskritiska tillsammans med några av våra 35 e-handelsspecifika back end-utvecklare, designers, affärsutvecklare och projektledare. Gemensamt för oss är att vi alla är nyfikna individer som drivs av en passion för att skapa den bästa digitala upplevelsen. Samt att vi gillar fika.

Vi letar nu efter personer som brinner för grafisk gränssnittsutveckling och som vill bidra med såväl bredd som djup inom design och utveckling. Det viktigaste för oss är att du är hungrig och gillar att lära mer av såväl kollegor som kunder, snarare än att du har den exakta erfarenhet vi efterfrågar. Vi arbetar tillsammans mot målet att skapa nytta för våra kunder och deras kunder. Din roll är att hitta samspelet mellan grafisk form, teknik och interaktion i våra projekt.

Vem du är

Du har intresse och förmåga att skapa goda relationer såväl med dina kollegor som med våra kunder

Du gillar att bidra med din kunskap till andra, lika mycket som du själv vill lära från andra

Du är en pragmatisk och kommunikativ problemidentifierare och problemlösare

Du gillar att arbeta tätt tillsammans med andra kompetenser för att effektivt skapa bra skit

Du är en glad person som gärna bidrar till att göra Wipcore till en ännu bättre och trevligare plats att vara på

Du ser möjligheterna i det som ännu ingen har åstadkommit inom e-handel

Vad du till exempel kan

  • HTML5, CSS3, SASS/LESS, Javascript, jQuery, Angular, Gulp, Grunt, Git…
  • Webbstandard/validering
  • SEO
  • Integration med publiceringsverktyg/CMS
  • Grundläggande kunskaper inom grafisk design, typografi och interaktionsdesign

Meriterande kunskaper:

  • Ramverk (t.ex bootstrap)
  • Web accessability
  • Design patterns/modulära designsystem, t.ex Fabricator

Om Wipcore

Wipcore är en av Sveriges mest erfarna och drivna e‑handelsbyråer.

Metodiskt hjälper vi våra kunder att nå sina målsättningar och driva ökad försäljning. Med briljanta utvecklare som älskar att lösa komplexa problem förvandlar vi våra kunders utmaningar till affärsdrivande digitala verktyg och lösningar. Genom en inspirerande, inkluderande och innovativ företagskultur ser vi till att vi tar hand om varandra och att vi mår bra. Wipcore har 20 års erfarenhet från hundratals e-handelslösningar och utveckling av egen e-handelsplattform. Vi levererar mot såväl B2B som B2C och har erfarenhet från de flesta branscher för såväl lokala som internationella e-handelslösningar. Våra lösningar bygger på Episerver CMS, Episerver Commerce, Elasticsearch, eNOVA, Umbraco, Virto Commerce, Kooboo CMS, STORM, InRiver m.m.

Låter detta klockrent för dig?

Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till:
jobb@wipcore.se

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.