Projektledare

Alex vill ha en projektledare som är bra på att kommunicera med människor. Vill du jobba med Alex?

Och några till… I dagsläget är vi drygt 35 glada Wipsters som trivs tillsammans på e-handelsbyrån Wipcore. Just nu känner vi en gemensam saknad efter fler projektledare som vill ta oss till nästa nivå när det gäller att bedriva framgångsrika e-handelsprojekt. Är du den vi saknar? 

Som projektledare på Wipcore kommer du att vara med och driva utvecklingen av e-handelslösningar som både är tekniskt avancerade, användarvänliga och affärskritiska tillsammans med ett riktigt gott gäng kollegor och härliga kunder.

Vi utgår ifrån att du delar vår syn på vad som är viktigt för att få sina medmänniskor att trivas med utgångspunkt i kommunikation, glädje och energi. I sann agil anda coachar du hellre än att styra och ditt fokus ligger på att skapa möjligheter för ditt team att flöda i sina respektive kompetenser. Ett framgångsrikt projekt för dig är förstås ett projekt där både kund och team är glada och nöjda med det gemensamma arbetet och slutprodukten.

Vem du är

  • Du har intresse och förmåga att skapa goda relationer, kommunikation är din paradgren
  • Du älskar att få med dig såväl kund som kollegor i det agila tänket
  • Du brinner för projektledning och har spännande tankar om e-handel
  • Du gillar ordning och reda när du bedriver projekt utan att bli stelbent
  • Du är en glad person som gärna bidrar till att göra Wipcore till en ännu bättre och trevligare plats att vara på

Vad vi tror att du kan

  • Certifierad och/eller erfaren i agila projektmetoder såsom Scrum, Kanban, Lean etc
  • Har åtminstone två års erfarenhet av digitala projekt, gärna mer, med nöjda kundreferenser som resultat
  • Grym på att hålla workshops och effektkartläggningar 

Om Wipcore

Wipcore är en av Sveriges mest erfarna och drivna e‑handelsbyråer.

Metodiskt hjälper vi våra kunder att nå sina målsättningar och driva ökad försäljning. Med briljanta utvecklare som älskar att lösa komplexa problem förvandlar vi våra kunders utmaningar till affärsdrivande digitala verktyg och lösningar. Genom en inspirerande, inkluderande och innovativ företagskultur ser vi till att vi tar hand om varandra och att vi mår bra. Wipcore har 20 års erfarenhet från hundratals e-handelslösningar och utveckling av egen e-handelsplattform. Vi levererar mot såväl B2B som B2C och har erfarenhet från de flesta branscher för såväl lokala som internationella e-handelslösningar. Våra lösningar bygger på Episerver CMS, Episerver Commerce, Elasticsearch, eNOVA, Umbraco, Virto Commerce, Kooboo CMS, STORM, InRiver m.m. 

Låter detta klockrent för dig?

Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till:
jobb@wipcore.se

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.