Wipcore inleder samarbete med Consignor

Vi kan med glädje meddela att vi inlett samarbete med Consignor, världsledande leverantör av system för enklare frakthantering.

I dag krävs det bra mycket mer än bara en webbshop för att driva e-handel och som e-handelsbyrå vill vi på Wipcore kunna erbjuda våra kunder tjänster längs hela kundresan. Vi har därför valt att integrera vår e-handelsplattform Enova med Consignors världsledande system för enklare frakthantering (som också heter Consignor). Systemet ger tillgång till världens största utbud av transportörer och tjänster som täcker hela transportkedjan, från utcheckning till uppföljning och statistik.

Vi har valt att integrera Enova med just Consignor då vi vill kunna ge våra kunder tillgång till den valfrihet Consignor erbjuder med sin bredd av stora och små transportörer – och dessutom i över 30 länder, vilket är viktigt för e-handlare som satsar internationellt. Integreringen med Consignor sker genom en smidig API-lösning som uppdateras automatiskt och därmed inte kräver något underhåll från slutkunden för att fungera.

Vi ser fram emot att tillsammans med Consignor göra våra kunders e-handel ännu bättre.