Lysande stjärna på Elfack 2013

Wipcore besökte i torsdags Elfack 2013, mässan som förenar hela elbranschen.
Detta är en gigantiskt mässa som fyller två plan med massor av utställare och forum inom kraft, el och ljus på Svenska Mässan i Göteborg.


Här kan man fördjupa sig i diskussioner om smarta elnät till framtidens infrastruktur och alternativa energikällor. Man kan titta på produktnyheter och lösningar för installation, säkerhet, eldistribution, tele/data, larm och övervakning.
På ljussidan möts arkitekter, installatörer, elkonsulter, ljusdesigners, beställare och produkttillverkare. Installationer och case varvas med energieffektiva lösningar för ljussättning och belysning.

Givetvis fanns Hide-a-lite på mässan med sin platsbyggda enorma monter som imponerade stort på såväl besökare som andra utställare. Här visades ett axplock av deras supersnygga ljuskällor för inomhus- och utomhusbruk. Det är infälld belysning, downlights, mark- och golvbelysning och fiberoptik med stjärnhimmel och annat som är så snyggt att ha-begäret genast infinner sig.

Hide-a-lite är sedan många år en given utställare på mässan.
- ”Elfack är vår stora mässa på den svenska marknaden. I år lanserar vi över 100 produktnyheter på mässan som vi fått mycket uppmärksamhet för, så vi är väldigt nöjda med utfallet”, säger Fredrik Simonsson, VD på Electro Elco som äger varumärket Hide-a-lite.

Ni har väl förresten inte missat Hide-a-lites snygga sajt? Den har vi på Wipcore fått äran att vara med och bygga.
Spana in den här: http://www.hidealite.se