Henrik Schyffert och Johan Rheborg på besök hos Scandinavian Photo

Du har väl inte missat att Henrik Schyffert och Johan Rheborgs nya komediserie "Alla är Fotografer" som nu har rullat igång på SVT?

För att få en den perfekta miljön till inspelning av en scen i en fotobutik så valde Henrik Schyffert och Johan Rheborg att bege sig till Scandinavian Photos butik i Stockholm på Norr Mälarstrand. 

Serien fokuserar kring trenden att allt fler fotograferar. Med en mobiltelefon ständigt på fickan så har fotograferandet fullständigt exploderat, bara på Facebook så laddas det i snitt upp 350 miljoner bilder per dag, och det bara ökar hela tiden. Personligen ser jag fram emot den här serien, gissar att det blir mycket igenkänningskomik för mig som då och då fuskar lite själv med att försöka fotografera.

Kul att Henrik Schyffert och Johan Rheborg valde just Scandinavian Photo, som ju har ett riktigt trevligt butikskoncept. Det skapar givetvis uppmärksamhet för Scandinavian Photo att få in två av Sveriges bästa komiker.

Scandinavian Photo vann ju dessutom pris för bästa e-handel på Nordic Ecommerce Awards förra året. Att ha både ett riktigt bra butikskoncept och en prisad e-handel tror jag är en oslagbar kombination som i samverkan stärker varandra på ett ypperligt vis och skapar goda synergier. Vi pratar ju idag mycket om omnichannel, och det vill jag verkligen påstå att Scandinavian Photo har lyckats bra med.