E-handelsvåren blommar

Våren är som vanligt full av möjligheter att förkovra sig inom e-handel genom olika event och arrangemang. Själva höll vi fokusdag för marknadschefer den 7:e maj och nu senast besökte vi Svandinavian Ebusiness Camp som på några år lyft till ett mycket trevligt arrangemang i regi av Jetshop. Det var en bra spridning på både ämnen och talare och stark uppslutning av såväl mindre och medelstora  e-handlare som leverantörer. Bra underhållande föreläsare och en hel del kunskap paketerat i en snygg miljö på Clarion Post i Göteborg.

I skrivande stund är vi på väg till Nordic e-commerce Summit i Stockholm och förväntningarn är skyhöga med tanke på den utveckling som det arrangemanget haft sedan 2005 då vi själva stod bakom eventet. Sedan 2011 har kunskapsbolaget Nordic eCommerce Knowledge fortsatt att spränga gränserna för vad ett nordiskt e-handelsevent kan erbjuda. 

Jag ser personligen fram emot att återigen få träffa Bryan Eisenberg som är en av de bättre talare vi haft på scen och som verkligen djupdyker i praktiska tips för konvertering och ökad försäljning. Men det finns en hel rad med andra spännande ämnen och föreläsningar i år. Vill du träffa någon av oss på plats så nås vi under hela eventet på twitter @wipcore och facebook eller via direkt kontakt till vår mail eller via telefon. Du hittar våra perosnliga kontaktuppgifter på kontaktsidan. På plats finns bland annat  Thomas Eineving, Mattias Ekestena, Maria Johnsson, Tina Sjöstrand, Jonas Åkermark och Peter Öxgård.

Vi ses i minglet!