Skräddarsydd e-handel

Ibland finns det ingen standardlösning som uppfyller dina krav och då kan det behövas utvecklas mer eller mindre från scratch för att få exakt rätt funktionalitet, struktur, webbdesign och användaranpassning utan att behöva tumma på det som du tycker är viktigt. Ett sånt här projekt ställer emellertid höga krav på både dig och oss då mycket tid och tanke går åt till att beskriva och förstå er affär och era processer. Som tur är har vi stor erfarenhet av skräddarsydda lösningar och hjälper dig att fatta rätt beslut så vi hamnar så nära målet som möjligt utan att projektet skenar.  

Skräddarsydd utveckling vs. standardlösning

Skräddarsydda lösningar är dock inte alltid rätt. Det finns många standardiserade e-handelsplattformar på marknaden och ibland kan detta vara precis vad du behöver.

Viktigt är dock att en kikar in bakom kulisserna för att se på vilket sätt ditt företag är unikt och om det finns processer som ställer speciella krav på hur lösningen ska designas eller programmeras. 

En standardiserad lösning ger ofta kortare ledtider och du kan ha din e-handel up and running snabbare. Eftersom allting redan har kontrollerats och testats av tidigare användare ger det också större trygghet och säkerhet vad gäller funktionalitet och användarupplevelse. Baksidan är att plattformen utvecklas för att passa de stora massorna och tar sällan hänsyn varje företags unika önskemål på funktionalitet eller anpassning.