Välj rätt e-handelssystem

E-handel har aldrig varit teknik. Visst, tekniken är en möjliggörare och kan vara det som avgör ifall du lyckas eller inte. Val av plattform blir därför en viktig del i allt som måste göras. 

 

Var därför smart när du väljer plattform, utgå från verkliga behov men glöm inte att tekniken bara är en liten del av det som utgör köpupplevelsen för dina kunder. Vi skulle inte kalla oss e-handelsbyrå om vi inte kan hjälpa dig med tekniken OCH det andra. 

Skräddarsydd E-handel

Ibland finns det ingen standardlösning som uppfyller dina krav och då kan det behövas utvecklas mer eller mindre från scratch för att få exakt rätt funktionalitet, struktur, webbdesign och användaranpassning utan att behöva tumma på det som du tycker är viktigt.

Läs mer

Standardiserad E-handel

Fördelen med att köra en standardiserad plattform är att du har goda förutsättningar att komma igång snabbt även med en begränsad budget. Tid och pengar kan istället läggas på värdeskapande aktiviteter som innehåll och marknadsföring.

Läs mer

B2B och B2C

Wipcore bygger e-handel för både B2B och B2C. Det finns en hel del likheter mellan handel mellan företag och handel mellan företag och slutkonsument, men det finns också många väsentliga skillnader som man måste ta hänsyn till. Det gör vi.

Läs mer

Produkter och tjänster för E-handel

Ensam är stark? Nja, vi tror på att göra saker tillsammans. Och ärligt talat, att göra allt från början själv, waste of time!

Läs mer