Sökmotorannonsering

Hur ser du till att just du hamnar högst upp i sökresultaten och kundernas medvetande bland alla de miljontals sökningar som görs på internet varje dag? Ett svar är genom att annonsera i sökmotorer. Med hjälp av en bra budgivningsstrategi på de mest relevanta sökorden för din affär kan du hitta fler kunder och öka din omsättning.

Vad SEA är

Sökmotorannonsering (SEA, search engine advertising) omfattar all betald marknadsföring i sökmotorer. Sökmotorannonsering (som är ena benet av det vidare begreppet sökmotormarknadsföring (SEM, search engine marketing)) är en auktionsbaserad metod där du budar på sökord som är relevanta för din business för att på så sätt få din annons visad högst upp i sökresultaten när någon använder ditt sökord i en sökning.

Du kan inte använda dig av SEA för att förbättra din organiska söktrafik (den trafik du inte betalar för). Din organiska söktrafik kan du bara förbättra med hjälp av SEM:s andra ben, sökmotoroptimering (SEO, search engine optimization). För att du ska få maximalt ut av din SEA måste du göra SEO-jobbet först.

Hur Wipcore jobbar med SEA

Wipcore är en e-handelsbyrå och som en sådan ser vi sökmotorannonsering som en naturlig del av helheten och en förutsättning för att din sajt ska prestera maximalt. Vi gissar oss aldrig fram. Våra insatser är alltid baserade på relevanta mätdata.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din sökmotorannonsering? Kontakta oss.