Mer EPiServer-kompetens hos Wipcore

EPiServer är för många användare och administratörer sedan länge ett favoritverktyg. Plattformens styrkor tillsammans med Wipcores e-handelserfarenhet skapar kundlösningar som fullt ut nyttjar plattformens funktioner. Wipcore arbetar också aktivt med utveckling av tillägg och moduler för att specialanpassa plattformen för våra olika kunders unika behov inom olika branscher. Drivkraften är att stödja och driva försäljning och skapa en friktionsfri och inspirerande köpupplevelse för att våra kunder ska ligga i framkant.

Nu stärker vi upp kompetensen ytterligare  genom utbildning för nio utvecklare i EPiServer Commerce och EPiServer CMS.

Utbildningen hölls i Wipcores lokaler och kursledare var den välrenommerade Roger Cevung från EPiServer. Roger berättar:

”Jag kom till Wipcore i Göteborg med en grundkurs i bagaget och en uttalad önskan om att vi skulle expandera utanför grundkursens ramar. Vi passerade ramarna med råge då vi hade intressanta diskussioner, med många infallsvinklar, runt Commerce, CMS, systemintegration och icke-tekniska frågor.

De utvecklare jag mötte på Wipcore var öppna och kunniga, välkomnade nya idéer och visade bred kompetens. Skall man leverera bra e-handelssiter handlar det ju inte bara om processtänk och systemutveckling. Wipcore-gänget visade att de behärskade de ytterligare dimensioner som bör finnas med i ett webprojekt. ”

Våra utvecklare var mycket nöjda med kursen och med kursledaren. Några omdömen i urval:

”Roger är kompetent och kunnig. Lätt att lyssna till. Det är tydligt att han har bra koll på det han pratar om.”

”Jag gillar EPiServer CMS skarpt och tycker att den är ljusår bättre än diverse andra CMS jag jobbat med. Dessutom är den så välanvänd att det finns enorma mängder dokumentation, forumtrådar och annat att hitta, så kan man googla får man oftast svar på frågorna.”

”Det som var roligast och bäst var att se vilken potential det finns i EPi CMS och hur den kan förbättra för administratörerna i deras vardag. Med EPi Commerce är en av fördelarna att den är väldigt lätt att anpassa mot kund.”